BESLENME OLANAKLARI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencilerin, öğretim elemanlarının ve idari personelin yemek ihtiyaçları; beslenme uzmanlarınca, öğrencilerin ve çalışanların kalori ihtiyaçları hesaplanarak hijyenik koşullarda, kaliteli ve gıda güvenliğine uygun ürünler kullanılarak 4 çeşitten oluşan yemek listeleri ile kampüs içerisinde merkez yemekhaneden, ilçelerde ise yüksekokulların yemekhanelerinden karşılanmaktadır.

Ayrıca; öğrencilere beslenme gereksinimlerine seçenek oluşturmak ve boş zamanlarında gidebilecekleri mekânlar yaratmak amacıyla fakülte ve yüksekokullarda kantin ve kafeteryalar hizmet vermektedir.

 

meals.php
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ©2013 Avrupa Kredi Transfer Sistemi